Super tilbud MEDION® AKOYA® E2228T (MD 61250) Notebook 11,6”

Fra onsdag 25-10-2017 Aldi Danmark, MEDION® AKOYA® E2228T (MD 61250) Notebook 11,6”, Pr.stk. 2.499,00.

• Intel® Atom® x5-Z8350-processor
• Windows 10 Home
• 29,5 cm (11,6”) Full HD touch-skærm med IPS-teknologi
• 64 GB flash-lager
• 4 GB RAM
• Kan drejes 360° Forvandlingskugle medfingeraftrykssensor
Brug foruden notebook-tilstanden også den stående tilstand, når du skal have vist billeder, videoer eller præsentationer. Eller få alle fordelene ved en tablet med 360°-tilstanden. Uanset, hvad du har brug for, har du det lige ved hånden.

Office 365
Vil du bruge Office på mere end én enhed, f.eks. på en Windows-pc, en tablet eller en smartphone?
Vil du bruge Office på mere end én enhed, f.eks. på en Windows-pc, en tablet eller en smartphone? Med et Office 365-årsabonnement får du ikke blot samtlige Office-programmer, men også diverse tillægstjenester som f.eks.
1 terabyte ekstra onlinelagerplads, 60 Skype-verdensminutter pr. måned, Office on Demand og altid ret til den nyeste version af Office. På denne tablet er Office 365 Personal forudinstalleret – det eneste, du skal gøre, er at aktivere det, og du er klar til at gå i gang!

Windows giver dig den absolut bedste oplevelse, når du skal have tingene gjort.
Windows giver dig den absolut bedste oplevelse, når du skal have tingene gjort. Start hurtigt med alle dine yndlingsapps og filer lige ved hånden. Altid klar til at handle med dine vigtige meddelelser samlet på ét sted. Arbejd fokuseret med nemme metoder til at fastgøre apps, oprette nye skriveborde og organisere dine skærme, præcis som du ønsker det.

Intel® Atom® x5-Z8350-processor
(op til 1,92 GHz og 2 MB cache)
Mobil, effektiv, hurtig: Intel Atom-processoren
gør dit digitale liv mere fleksibelt end nogensinde før

Uanset, hvor du er – du har altid dit digitale liv med dig. Takket være den ekstremt effektive Intel Atom-processor kan du nemt tage din arbejdsplads og dine programmer med dig. Den mobile enheds kraftige hjerne forbinder energieffektivitet og ydelse optimalt, så du kan glæde dig over lange batteridriftstider og store beregningsressourcer. Apps er installeret i en håndevending, og videoer afspilles i høj opløsning.

Konfiguration
29,5 cm (11,6“) Full HD Touch-skærm med IPS-teknologi og en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel

Windows 10 Home
Windows Hello: Du er adgangskoden
Med den adgangskodefrie logonprocedure med Windows Hello kan du få adgang til dine Windows-enheder på en hurtigere og sikrere måde. Windows Hello genkender dig på dit fingeraftryk. Genkendelsen og den venlige modtagelse virker også i apps og på Microsoft Edge-websteder.2 Cortana hjælper dig som din personlige assistent, der hjælper dig med at få endnu mere fra hånden. Cortana hjælper dig fra den første dag med svar og med at klare basale opgaver. Den lærer mere hver dag og bliver dermed endnu mere nyttig med tiden. Brug Cortana til dine opgaver, søgninger, påmindelser og arbejde på tværs af enheder3.