MEDION® P6670 (MD 99560) 15,6" notebook

Fra  03-05-2017 Aldi Danmark, MEDION®  P6670 (MD 99560) 15,6" notebook, pr.stk 3.999,00.

128 GB SSD og 6 GB DDR4-RAM

39,6 cm (15,6“) Full HD-skærm med IPS-teknologi og en opløsning på 1.920 x 1.080 pixel
Windows 10 Home
Bliv hurtigere færdig: start hurtigt, og bliv først færdig.
Med Windows får du nyttige multitaskingfunktioner, så du nemt og hurtigt kan få tingene gjort. Menuen Start er bedre end nogensinde. Du kan nemt arbejde med flere apps på samme tid, og der er nye måder at bevare overblikket på.
Intel® Core™ i3-6157U-processor 
(2,4GHz, 3 MB SmartCache)
Intel Inside. Kompromisløs ydelse Outside.
Med 6. generation af Intel® Core™-processoren er der sat en ny standard for pc-performance! Den ultrahurtige processor med dens imponerende funktioner er klar til at give dig adgang til produktivitet og kreativitet på et helt nyt niveau. Kombineret med de avancerede funktioner i Windows 10 Home har du med 6. generation af Intel® Core™-processoren de optimale forudsætninger for at give fantasien frit løb og udforske de nye muligheder.
Intel® IRIS™-grafik – en enestående fornøjelse 
Uanset, om du er en casual gamer, filmelsker eller lidenskabeligt kreativ, vækker denne grafikløsning dine film, fotos og grafikprogrammer til live. Med Intel® Iris™-grafik kan du løfte din underholdning op på et nyt niveau og opleve fremragende billeder og videoer i høj opløsning.
128 GB SSD
En SSD sørger for ultrahurtige Windows-starttider og svimlende hurtige indlæsningshastigheder for programmer og spil: Klik på ikonet, og programmet er klar til start! 
1 TB (1.000 GB) harddisk
Bekymringer over begrænset lagerplads hører fortiden til. Takket være den store harddisk på 1.000 GB vil du altid have tilstrækkelig plads til dine film, billeder, musik og andre filer.
6 GB DDR4-RAM
Den moderne DDR4-hukommelse arbejder ved en højere frekvens og en lavere spænding. DDR4-RAM er dermed væsentligt hurtigere end tidligere hukommelsesgenerationer og bruger alligevel mindre strøm. Takket være anvendelsen af DDR4-hukommelse er dit system også mere effektivt og mærkbart hurtigere reagerende.
Realistisk lyd – High-Definition audio med 2 højttalere
Dolby Audio™-certificeret
Intel® Wireless-AC 3165 med integreret Bluetooth 4.1-funktion 
Den aktuelle standard for trådløs netværksteknologi hedder 802.11ac og giver mulighed for en meget høj overførselshastighed på op til 433 Mbit/s. Desuden anvender Wi-Fi-standarden 5 GHz, så du ikke længere vil blive forstyrret af dine naboers WiFi-netværk.  
Multistandard DVD-/CD-brænder 
Med understøttelse af DVD-RAM og Dual-Layer.
Indbygget HD-webkamera og mikrofon
Kraftig udholdenhed og driftssikker ydelse – 4-celle batteri med 37 Wh
Endelig kan du arbejde og lade dig underholde i længere tid – med 4-celle Li-ion-batteriet opnår du en væsentligt længere batteridriftstid selv ved krævende og parallelt kørende processer. Du kan glæde dig over en batteridriftstid på op til 4 timer1 uden at give afkald på din mobilitet.

Software 
OEM-versioner forudinstalleret
Windows 10 Home - Bliv hurtigere færdig: start hurtigt, og bliv først færdig. 
Gratis testversion af Office 365 
På denne notebook er der forudinstalleret en 30 dages testversion af Office 365 for nye kunder. Køb Microsoft Office for at aktivere Office-softwaren med alle funktioner efter testperioden. 
Omfattende billed- og videoredigeringssoftware 
Stor Windows 10 app-pakke 
McAfee LiveSafe – gratis 30 dages testversion forudinstalleret. 

Stik 
Multikortlæser til SD-, SDHC-, SDXC-hukommelseskort, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0, 1 x HDMI® out, 1 x LAN (RJ-45)
Audio: 1 x Audio Combo (Mic-in, Audio-out) 

Mål (B x H x D)/vægt 
Ca. 384 x 28 x 270 mm/ca. 2,3 kg (inkl. batteri)