MEDION® Powerline Wi-Fi-adaptersæt (MD 87320)

Fra onsdag 28-01-2015 Aldi Danmark, MEDION® Powerline Wi-Fi-adaptersæt (MD 87320), Pr.stk. 449,00.

Anvendelse
 
Sæt Powerline-adapteren i en stikkontakt, og forbind den derefter via et netværkskabel med dit netværk eller din router. 
Sæt den medfølgende Powerline Wi-Fi-adapter i en valgfri stikontakt (f.eks. på første etage). Den modtager nu dataene vi elnettet og sender dem via Wi-Fi eller LAN til de netværksenheder, som du vælger (f.eks. pc, tv, tablet, smartphone eller notebook). Brug Powerline-adapterens integrerede stikkontakt til at forsyne dine elektriske apparater med strøm fra den stikkontakt, som adapteren bruger.
Med MEDION® LIFE® Powerline Wi-Fi-adaptersættet kan du hurtigt og nemt tage dit netværk eller Wi-Fi-netværk med derhen, hvor du har brug for det – du bruger ganske enkelt det eksisterende elnet til dataoverførslen. 
MEDION® LIFE® Powerline Wi-Fi-adapteren sørger for en hurtig og driftssikker Wi-Fi-ydelse takket være understøttelsen af den eksisterende Wi-Fi-standard IEEE 802.11 b/g/n. 
Høj hastighed – takket være den høje Powerline-forbindelseshastighed på op til 500 MBit/s egner Powerline Wi-Fi-adaptersættet sig perfekt til problemfri surfing på internettet og onlinespil, HD-streaming og VoIP-telefoni uden hakken. 
Integreret stikkontakt med børnesikring – brug den stikkontakt, der er integreret i Powerline-adapteren, til at tilslutte dine elektriske apparater. 
Problemfri drift – det integrerede netfilter sørger for en uafbrudt overførsel. 
Høj sikkerhed – dataoverførslen mellem Powerline-adapterne er sikker takket være 128-bit AES-krypteringen. 
Kompatibel takket være Homeplug AV – alle adaptere, der følger Homeplug AV-standarden, fungerer med MEDION® LIFE® Powerline-adapterne.1 
Overskuelige status-LED'er 


Systemkrav: 

Ledig LAN-port RJ-45 på routeren 
Ledige stikkontakter 

Mål (B × H × D)/vægt:

Powerline-adapter: 61 × 116 × 86 mm/183 g 
Powerline Wi-Fi-adapter: 61 × 106 × 86 mm/183 g  
 
Pakkens indhold 

1 × Powerline-adapter med integreret stikkontakt
1 × Powerline Wi-Fi-adapter
2 × netværkskabel 
Brugsanvisning
Garantibevis